Sunday, July 25, 2010

house renovation....part 2

Posted by suhailie at 11:50 PM
umah ni tak siap siap renovate...dulu kata ambil masa 2 minggu n paling lama pun 3 minggu... sekarang ni da 3 minggu...ntah la...

ni la gupe wrought iron tul grill depan...i like...besar grill ni...alhamdulillah da siap pasang da grill ni





ni table top yang lum siap sepenuhnya lagi....



finally ko pasang gak kitchen cabinet ni....kitchen cabinet ni aku yang pilih colour..tapi rasa macam terlalu simple la pulak...but,colour cithen cabinet ni membuatkan dapur nampak besar






kontraktor tu kata umah siap selasa..kalau tak siap gak, tak tahu lah..tidur dikelilingi batu bata la nampaknya...

2 comments on "house renovation....part 2"

Live. Love. Laugh. on August 22, 2010 at 9:12 AM said...

cantik rumah yg baru direnovasi itu. saya pun in the midst of renovating my house. boleh la saya buat rumah awak jadik contoh ye.

Salam perkenalan

suhailie on August 22, 2010 at 11:49 PM said...

haha..jadikan la..xkisah..tapi kalau buat renovation ni,kalau xpuas hati kene brani tegur...kiteorg ni bnyak pendam n last2 sakit hati sendiri...

Post a Comment

 

Daisy's Day... with LoVe Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal