Monday, July 19, 2010

EMO...fesbook2

Posted by suhailie at 11:06 PM

1... ish tolonglah,ko kalau jenis yang bertudung,sekolah agama lak tu,please la jangan duk letak gambar ko tak bertudung dalam fesbook..bukan la nak menghalang,tapi tetibe rasa macam tak proper..fine kalau ko memang tak bertudung,ni tak...ko duk posing dalam bilik sorang2 n amik gambar sambil buat pose yang menghairahkan....perlu ke? then bleh kata tetiap ari ko kuarkan ayat2 agama kat fesbook...

2...ni sorang lagi,malu tul rasa bile tengok gambar die ni...erm badan memang berisi,then pakai cekci cekci,buat pose menghairahkan lak kat profile picture..ishhh macam tak sesuai jek..then tahu la ade boipren,rasanya macam tak perlu lah nak tunjuk gambar2 peluk2 ngan boipren....

3...ni sorang lagi...aku tau la kawan aku reject cinta ko..tapi xyah la setiap ari nak tulis "siapa masih single?saya sedang mencari teman idup?"..pastu memarah orang yang tak single bagi comment kat dia...macam sumthing wrong jek..huh nasib tak pernah comment kat ko....

4...ni ade lagi satu....dulu ngan awek lama,heboh tulis she's the one lah,my truly love la...ape2 lagi la..then tetibe ade awek lain,tulis la pulak," i can't live without her "..ceh...nampak ngat playboy ko....banyak nye gepren...pastu siap tunjuk g makan angin kat tempat peranginan....berpeluk peluk ngan lelaki tak pakai baju,pompuan pakai pakaian sependek2 pendeknya...ish....

5...satu nasihat tuk fesbooker,jangan la heboh duk bagi tau..."tinggal sorang lagi kat umah malam ni", "on da nak g ****",....memang nampak ringan,tapi tahu ke kite apa yang akan berlaku kat diri kite bile orang tahu kite bersendirian..jangan sentiasa bersangka baik, be more alert.....

6...tu je la bebelan tuk luahkan perasaan..bukan nak comment org sentiasa,tapi apa yang berlaku macam tak proper....jadi baik luah kat sini dari luah ngutuk2 ngan orang lain...ermmmm

11 comments on "EMO...fesbook2"

aeshly on July 20, 2010 at 5:42 PM said...

chilin! part yg org laki dok kapel ngn ppuan .. pastu hebohkn satu dunie .. then break .. kapel ngn org lain tu .. cm kenal je??

suhailie on July 20, 2010 at 7:00 PM said...

haha..ko tau ae sha...n supposely ko memang patut kenal..nyampah kite..rasa meluat btul...pompuan y buat aksi menghairahkan tu pun ko kenal....ishh..latip tak terkata tgk gamba dia

aeshly on July 20, 2010 at 8:08 PM said...

yg aksi mengghairahkn tu kite xtau sape. tp yg lelaki tu sgt tau ok! kite igt kite sorg je yg prasan. ngn x-gf die dlu .. dashat ok. pegi pulau .. sapu kn sunblock lg!

suhailie on July 20, 2010 at 11:34 PM said...

sha watak aksi mengghairahkan tu ialah..."kite tak bleh cakap,dalam mulut kite ade k*h*k"..ko dapat agak tak?

aeshly on July 22, 2010 at 12:40 PM said...

omaigod!!!! serius??????? die ke??? terus rase nk tgk fb die!yark!

suhailie on July 22, 2010 at 6:15 PM said...

ceh..mama gossip tul u ni nyah..haha..da tengok lum?

xiedax on July 24, 2010 at 3:17 PM said...

hahaha...korang nih,pantang dapek canel gosip...tp kito pun tau sapo watak pertamo yg poie bercuti2 an tu, watak keduo tu pun kito ingat cito pasal k*h*k tu, tp kito xkonal budak ni..copek bg hint lagi..hehe

suhailie on July 25, 2010 at 4:01 PM said...

bukan sonang nak dapek chanel gosip ni...kat sini clear sikit...tak gamai tau n baco....hehe

AzUraAa on August 10, 2010 at 9:12 PM said...

sunblock guy?? i know... da break ke?? pulak dahh... yang k*h*k sape plak aa?? alamakk... hint???

Live. Love. Laugh. on August 22, 2010 at 10:02 AM said...

saya sgt tak suka org cmtu. agak2 lar kan. tak perlu nak dptkan publisiti murahan...kate ko.

suhailie on August 22, 2010 at 11:47 PM said...

Live. Love. Laugh....memang pun...org lain pun kalau baca sekali status tu ok la..tapi kalau da berkali2,muak pulak..hehe

Post a Comment

 

Daisy's Day... with LoVe Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal