Monday, November 16, 2009

9...kerja akhir tahun

Posted by suhailie at 8:09 PM 0 comments
first..da lama tak tulis blog ni...,kerja terlalu banyak..malam ni pun banyak kerja gak..tapi mcm nak mencoretkan sesuatu harini.kerja guru kelas memang memeningkan dan memenatkan..tapi kenapa pembahagian kerja tu tak sekata..kenapa ada insan y bergoyang goyang kaki sepanjang tahun manakala ada insan lain yang berjalan seribu langkah dalam seminit..kalau someone ble buat kerja,smua jawatan nak bagi kat dia....lebih baik jd mcm someone tu...kerja kurang memuaskan then tak de sape nak kasi kerja kat dia...adoi...

second...arini g mesyuarat untuk jaga SPM..penatnya..da la siang td pun memang banyak kerja kat sekolah..then berita baiknya dapat duit jaga PMR n kak zaipah pulak kasi duit edarkan surat khabar tahun lepas..hahha rezeki..so sebat aje lahhhhhhh
 

Daisy's Day... with LoVe Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal