Sunday, January 30, 2011

hobi mengarut....

Posted by suhailie at 11:29 PM
disebabkan bosan, aku telah membeli banyak cerita korea...tapi, masalahnya beli banyak banyak terus simpan jadi koleksi...jadi bila nak tengok? simpan je kot....antaranya...

1.

dengar kata mcam best...tapi 1 cd pun x terbuka lagi

2.

berapa cd pun x pasti..dia kata must watch!!! so hamba beli aje... mengikut kata kata review tu lah

3.


ni beli sebab ade Rain...hehe...

ni baru antara dvd y baru dibeli..banyak lagi tu..ishhh

1 comments on "hobi mengarut...."

Dewi Aja on August 25, 2015 at 3:04 AM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

 

Daisy's Day... with LoVe Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal